Kapcsolat

További információk, gyakran feltett kérdések és elérhetőségek

Hívj minket

+36 30 7 836 836

Írj nekünk

Központi címünk

1139 Budapest, Béke tér 6.

Küldj nekünk üzenetet

Gyakran feltett kérdések

Mindazon szakembereknek, akik már agilis környezetben dolgoznak, vagy fontolgatják az agilis környezetre való áttérést, illetve azoknak, akik szeretnének pályát módosítani, életkortól függetlenül.

Nem, nem szükséges. Az agilis működés bár valóban az IT világból érkezett, ma már számos munkaterületen és iparágban ugyanúgy jelen van: telekommunikációs cégeknél, biztosítóknál, bankoknál, szépségipari és orvosbiológiai cégeknél is.

Aki humán területről szeretne váltani az agilis világba, annak javasolt a Scrum Master képzéssel kezdenie, mivel itt nagyon jól használhatók a tréneri, coachi, facilitátori, konfliktuskezelési készségek. Amit hozzá kell tanulni, az a Projektvezetés és a Scrum keretrendszer.

Ha Projektmenedzseri területről érkezik valaki, számára is javasolt a Scrum Masteri szerepkör, hiszen megvannak a projektvezetési készségek, de érzékenyítenie kell magát arra, hogy a People Management helyett itt Servant Leadershipet kell elsajátítania.

Ha inkább azonnal szervezetfejlesztés irányba szeretne elmozdulni bármely érdeklődő, számára az Agile Transformation Leader képzésünket ajánljuk.

Aki Business Analyst, System Analyst, Tester területről érkezik, annak inkább javasolt a Product Owner képzésünk, mivel a termék jellemzők fejlesztése, a használati esetek feltérképezése és modellezése, a functional és non-functional követelmények megfogalmazása Product Backloggá, jelenthet átlépést az Agilis világba.

Válaszd ki a megrendelni kívánt terméket, majd a webshopon keresztül, bankkártyás fizetéssel rendezd a képzés díját. Azonnal megkapod a sikeres fizetésről szóló értesítést, valamint a hozzáférést az e-learning anyaghoz.

Igen, a megvásárolt képzés díja tartalmazza a vizsgadíjat is.

A megvásárolt tananyag saját ütemezésben történt feldolgozását követően, tetszőleges időpontban teheted le a vizsgát. Amint meghallgattad az összes videó oktatóanyagot, és ezt a rendszer érzékeli, megjelenik a teszt, és már el is kezdheted a 30 vizsgakérdés megválaszolását.

Minden jó válasz 1 pontot ér, vagyis hibátlan teszt kitöltés esetén 30 pont érhető el. Minimum 60 %-ra kell teljesítened a vizsgát ahhoz, hogy a rendszer elkészítse az angol nyelvű Certificate-t. A pdf formátumban legenerált Certificate-t le tudod tölteni a rendszerből. A Certificate-t, valamint az  eddig megrendelt képzéseket a Személyes Profilodban megtekintheted.

Összesen két kísérleted lehet a vizsgára. A 2. sikertelen vizsgát követően csak egyedi elbírálás alapján, külön díj ellenében kísérelheted meg az ismételt vizsgát. A pótvizsga díja 10 ezer Ft ebben az esetben. Igény esetén kérhető egyedi felkészítés, külön díjazás ellenében. Egyedi kérések esetén  címünkön rendelkezésedre állunk.

Az Agile Exam Center rendszerében bankkártyás fizetési lehetőség érhető el a Borgun biztonságos online bankkártya elfogadási rendszerén keresztül.

A kapcsolódó számla automatikusan készül és kerül kiküldésre a vásárláskor megadott e-mail címedre a számlázz.hu rendszeréből.

A számla egyben bejelentkezés után a Fiókom oldal Rendelések menüpontjában is elérhető.

Az alábbi minta alapján, behelyettesítve a tanúsítvány kód szöveg helyére a tanúsítványon szereplő egyedi kódot, létrehozható a tanúsítvány ellenőrzésére szolgáló hivatkozás, amely pl. Linkedin profilban is elhelyezhető.

https://www.agileexamcenter.com/tanusitvany-ellenorzes/?code=tanúsítvány kód

Csatlakozz a nálunk végzett agilis szakemberek egyre bővülő köréhez