Rólunk

Agile Exam Center - Agile Project Management

Konzulensi cégünk 5 éve van jelen a magyar informatikai piacon. Az EntSol Hungary Bt. fő profilja az Agilis Szervezetfejlesztési Tanácsadás, továbbá Agilis Projektmenedzsment és Agilis Képzések nyújtása.
Képzéseink a nemzetközi standard-ek szerint vannak felépítve, a tematikát a Scrum Allience-nél végzett, hazai és nemzetközi agilis átalakulásokat vezető szakembereink állították össze.

Agilis képzéseink felölelik a legnépszerűbb agilis területeket: a kreatív problémamegoldást jelentő Design Thinkinget, az agilis csapatok servant leaderjeként szolgáló Scrum Masteri ismereteket, valamint a nagyvállalati agilis transzformációt segítő Agile Transformation Leader szerepkörre való felkészítést.

Minden agilis képzésünk online, zárt rendszerben letehető, rendszer által felügyelt vizsgával zárul, amely magyar nyelven tehető le, az angol szakkifejezéseket megtartva (nem magyarosítjuk sem a képzési anyagban, sem a vizsgában a szakkifejezéseket). A vizsgát minimum 60 %-ra kell teljesíteni. Az AgileExamCenter.com-on megvásárolható Agilis e-learning anyagok segítségével bárki felkészülhet önállóan, saját időbeosztása szerint a Design Thinking online vizsgára, a Scrum Master online vizsgára és az Agile Transformation Leader online vizsgára. Az e-learning anyagok videófájlok, amelyeket pdf tananyag is támogat. Az egyes képzési anyagok egymástól függetlenül vásárolhatók meg, nincs egymásra épülés.

A megvásárolt anyag önálló feldolgozását követően azonnal megkezdhető az online vizsga, melynek letételére 45 perc áll rendelkezésre. 30 feleletválasztós kérdést kell helyesen megválaszolni. Minden helyes válasz 1 pontot ér. Minimum 60 %-ra kell teljesíteni a tesztet ahhoz, hogy a certificate kiállításra kerüljön.
A rendszer azonnal kiértékeli a tesztet, és a szükséges minimum pontérték elérése esetén automatikusan legenerálja az egyedi azonosítóval ellátott certificate-t, majd elhelyezi azt az Ön felhasználói fiókjában. Innen már csak egy kattintás a letöltés és az Ön szakmai profilján való elhelyezés.


Ha szeretne az e-learning képzésen tanultakon túl gyakorló szakemberekkel közös workshop munkába bekapcsolódni, akkor lehetősége van 2 havonta induló online, videokonferenciás Workshopjainkon részt venni, amelyre való jogosultságot ugyancsak itt tudja megvásárolni.


Szeretettel várjuk!Tanulóink véleménye

"Gyakorlat-orientált, hatékony oktatás, mindenkinek ajánlom a képzést!"
Kiefer Eszter
Magyar Telekom (Scrum Master képzés)
"Rendkívül hasznos, magas szakmai színvonalú képzés volt! Köszönöm!"
Takács Attila
OTP Bank (Scrum Master képzés)
"Az oktató gyakorlatorientáltan, a különbözõ üzleti területek szemüvegén keresztül vezetett be az agilitás, ezen belül a SCRUM világába. Az EntSol Hungary Bt. képzései jól struktúráltak és magas szakmai szinvonalúak. A vizsgaközpont vezető oktatója, Edit rendkívül kimagasló tudású oktató, öröm a vele való közös munka. Képzéseit csak ajánlani tudom."
Altorjai Ágnes
SM/ATL/PO képzések
"Óriási tudásanyag, gyakorlatias, szemléletformáló oktatás!"
Csík Katalin
Magyar Telekom (Scrum Master képzés)

Csatlakozz a nálunk végzett agilis szakemberek egyre bővülő köréhez