Rólunk

Agile Exam Center - Agile Project Management

Konzulensi cégünk több, mint 5 éve van jelen a magyar informatikai piacon. Az EntSol Hungary Bt. fő profilja az Agilis Szervezetfejlesztési Tanácsadás, továbbá Agilis Projektmenedzsment és Agilis Képzések nyújtása. Olyan cégeknél vezettünk agilis transzformációt, mint az OTP Bank, Lufthansa Systems, Magyar Telekom.

Képzéseink a nemzetközi standard-ek szerint vannak felépítve, a tematikát a Scrum Allience-nél végzett, hazai és nemzetközi agilis átalakulásokat vezető szakembereink állították össze. Szakembereink gyakran publikálnak cikkeket a HVG-n, HRPortalon és az agicon konferenciák rendszeres előadói.

A munkaerőpiacon az agilis képzettségű szakemberekre egyre nagyobb a kereslet, nem ritkák a milliós nagyságrendű fizetések sem. Éppen ezért érdemes mielőbb felkészülnöd a váltásra, önképzés keretében, képzéseink segítségével. Az egyes agilis munkakörökben elérhető fizetésekről a Hays Salary Guide rendszeresen közöl adatokat.

Képzéseink felölelik a legnépszerűbb agilis tudásterületeket:
- a kreatív problémamegoldást jelentő Design Thinking-et,
- az agilis csapatok servant leaderjeként szolgáló Scrum Master ismereteket,
- az agilis termékfejlesztést vezető Product Owneri ismereteket
- a gyártási folyamatok, back-office területek, Dev-Ops területek, Operations Centerek munkáját agilisan átalakító Kanban Expert ismereteket
- valamint a nagyvállalati agilis transzformációt segítő Agile Transformation Leader szerepkörre való felkészítést.

Minden agilis képzésünk online, zárt rendszerben letehető, rendszer által felügyelt vizsgával zárul, amely magyar nyelven tehető le, az angol szakkifejezéseket megtartva (nem magyarosítjuk sem a képzési anyagban, sem a vizsgában a szakkifejezéseket). A vizsgát minimum 60 %-ra kell teljesíteni. A weboldalunkon megvásárolható Agilis E-Learning anyagok segítségével bárki felkészülhet önállóan, saját időbeosztása szerint az online vizsgára. Az E-Learning anyagok kizárólag weboldalunkon keresztül elérhető videó tananyagot továbbá pdf tananyagot tartalmaznak. Az egyes képzési anyagok egymástól függetlenül vásárolhatók meg, nincs egymásra épülés.

A megvásárolt anyag önálló feldolgozását követően azonnal megkezdhető az online vizsga, melynek letételére 45 perc áll rendelkezésre. 30 feleletválasztós kérdést kell helyesen megválaszolni. Minden helyes válasz 1 pontot ér. Minimum 60 %-ra kell teljesíteni a tesztet ahhoz, hogy a tanúsítvány kiállításra kerüljön.
A rendszer azonnal kiértékeli a tesztet, és a szükséges minimum pontérték elérése esetén automatikusan létrehozza az egyedi azonosítóval ellátott tanúsítványt, amely azonnal elérhető a Felhasználói saját Profil-ból. Innen már csak egy kattintás a letöltés és a szakmai profilodban való elhelyezés.

Ha szeretnél az E-Learning képzésen tanultakon túl gyakorló szakemberekkel közös Workshop munkába bekapcsolódni, akkor lehetőséged van 2 havonta induló online, videokonferenciás Workshop-jainkon részt venni, amelyet most ingyenesen tartalmaz Scrum Master, Product Owner, Kanban Expert és Agile Transformation Leader képzésünk.


Szeretettel várunk!

Tanulóink véleménye

"Gyakorlat-orientált, hatékony oktatás, mindenkinek ajánlom a képzést!"
Kiefer Eszter
Magyar Telekom (Scrum Master képzés)
"Rendkívül hasznos, magas szakmai színvonalú képzés volt! Köszönöm!"
Takács Attila
OTP Bank (Scrum Master képzés)
"Az oktató gyakorlatorientáltan, a különbözõ üzleti területek szemüvegén keresztül vezetett be az agilitás, ezen belül a SCRUM világába. Az EntSol Hungary Bt. képzései jól struktúráltak és magas szakmai szinvonalúak. A vizsgaközpont vezető oktatója, Edit rendkívül kimagasló tudású oktató, öröm a vele való közös munka. Képzéseit csak ajánlani tudom."
Altorjai Ágnes
SM/ATL/PO képzések
"Óriási tudásanyag, gyakorlatias, szemléletformáló oktatás!"
Csík Katalin
Magyar Telekom (Scrum Master képzés)

Csatlakozz a nálunk végzett agilis szakemberek egyre bővülő köréhez